SPONSORERET indhold
Minideller med rosiner, pinjekerner og bulgursalat
Skift de fire flade madder ud med disse nemme retter, og glæd dig til frokosttid. Her har vi stegt en stak lækre små frikadeller og lavet en lækker bulgursalat. Så er der gode sager til madpakken i flere dage.
Til 2 personer + lager til flere dage |
Total: en time
Ingredienser
Minideller 20 stk:
500 hakket kalv og flæsk
1 æg
1 dl mælk
salt og peber
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket bredbladet persille
30 g pinjekerner
50 g rosiner olie til stegning
Bulgursalat:
200 grov bulgur
1 æble
1 rødbede (ca. 200 g)
1 bundt purløg
1 lille bundt bredbladet persille
1 appelsin
salt og peber
3 spsk. olivenolie
Sådan laver du små frikadeller & bulgursalat
- Kom hakket kød i en skål sammen med æg, mælk, salt og peber.
- Pil og pres hvidløg ned til kødet.
- Skyl og hak persille. Kom persille, pinjekerner og rosiner i skål. Rør det hele sammen til en fars.
- Form farsen til små deller med teskeer. Opvarm olie på en pande, og steg dellerne i 3-4 minutter på hver side.
- Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Afkøl bulgur, og løsn med en gaffel.
- Skyl æblet, og skær det i fine tern. Skræl rødbeden, og riv den på en mandolin eller rivejern. Skyl og hak persillen.
- Bland grøntsagerne og krydderurterne sammen med den kogte bulgur.
- Pres appelsinsaft over salaten, og vend rundt med olivenolie. Krydr med salt og peber. Server dellerne til.