SPONSORERET indhold
Wraps med kylling & gulerod til madpakken
Let og lækkert til madpakken - smør en wrap med chilimayo og fyld den med kylling, spidskål, gulerødder og lidt koriander.
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
2 kogte kyllingebryster
2 gulerødder
ca. 100 g spidskål
1 bundt purløg
2 kviste koriander
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. græsk yoghurt
2 spsk. sød chilisauce
2 tortilla (fladbrød)
Sådan laver du wraps til madpakken
- Riv kyllingen i mindre stykker.
- Skræl gulerødder, og riv dem på en mandolin eller rivejern.
- Snit spidskål. Hak purløg og koriander.
- Rør mayonnaise sammen med yoghurt og chilisauce. Lun tortillas efter anvisningen på pakken.
- Smør tortilla med chilicreme. Fordel kylling, gulerod, spidskål og krydderurter på fladbrødene.
- Rul dem sammen, og skær dem over på midten.