SPONSORERET indhold
Bagt torsk med kapersvinaigrette
Der er masser af fisk derude, så vælg den torskefisk, der er mest lækker hos fiskehandleren og prøv denne nemme version af bagt torsk med kapersvinaigrette
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
400 g torsk i filet (uden skind og ben)
1 tsk. smør
Salt
Salat:
½ blomkål
½ bundt forårsløg
1 hjertesalat
1 håndfuld dild
½ agurk
Vinaigrette:
2 tsk. flydende honning
3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakkede skalotteløg
1 lille håndfuld dild
2 spsk. groft hakkede kapers
Salt og peber
Næringsindhold
-
Energi pr. person:441 Kcal
-
Fedt:50 %
-
Protein:36 %
-
Kulhydrat:14 %
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Del fisken i portionsstykker, og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
- Top med en smule smør og lidt salt.
- Bag dem i den varme ovn i 10-12 minutter, til fisken er akkurat gennemtilberedt.
- Snit imens blomkålen i skiver og forårsløget fint.
- Skær salaten i både, hak dilden groft, og skær agurken i tern.
- Rør honning og eddike sammen. Rør olivenolie i. Vend løg, dild og kapers i, og smag til med salt og peber.
- Anrét salat og fisk på tallerkner.
- Dryp med vinaigrette, og servér.