SPONSORERET indhold
Svinekotelet med chimichurri
Prøv denne nemme opskrift på svinekotelet med chimichurri. Tilføj gerne lidt grove grøntsager i din grønne salat, som blomkål, fennikel, bagt græskar eller andet, der batter.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
Gulerødder:
5-6 gulerødder
2 fed hvidløg
1 tsk. olivenolie
Salt
Koteletter:
2 store koteletter
Lidt olivenolie
Salt og peber
Chimichurri:
1 håndfuld koriander
1 håndfuld bredbladet persille
1 lille håndfuld oregano
½ grøn chili
¼ dl rødvinseddike
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
Salt
Salat:
½ blomkål
100 g blandet salat
God eddike
Olivenolie
Salt og peber
Næringsindhold
-
Energi pr. person:483 Kcal
-
Fedt:62 %
-
Protein:23 %
-
Kulhydrat:15 %
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne, og skær top og bund af. Snit hvidløget i tynde skiver. Steg gulerødderne i olivenolie på en stor, varm pande i en 10 minutters tid.
- Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere et par minutter, til de er møre og gyldne. Krydr med salt.
- Steg koteletterne i olivenolie på en stor, varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber.
- Hak koriander, persille, oregano og chili fint.
- Riv hvidløget fint. Rør eddike, olie, hvidløg, koriander, persille, oregano og chili sammen, og smag chimichurrien til med salt.
- Skær blomkålen i mundrette buketter.
- Vend den med salat, eddike, olie, salt og peber.
- Servér koteletterne med chimichurri, salat og stegte gulerødder.