Grillet brød med gedeost og ribs
Søde, lækre ribs danner perfekt harmoni med sprødt grillet brød med gedeost og salat.
Ingredienser
85 g sukker
½ tsk ingefær, revet
200 g ribs
8 små skiver brød (gerne med sej krumme)
200 g gedeost, f.eks. Sainte-Maure
1 håndfuld ærtespirer eller salat
Sådan gør du:
Kom sukker, ingefær og ribs i en gryde, og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen, og afkøl. (Hvis du synes, kan ribsene undgå tilberedning og blot laves som rysteribs med frisk ingefær – lad dem stå og trække nogle timer med sukker før servering).
Skær gedeosten i 8 skiver, og kom det på brødet, dryp lidt olivenolie på, og krydr med salt og peber. Kom brødene på en rist, og grill dem i ovnen til brødet er sprødt og osten let gylden på toppen.
Servér grillet brød med gedeost, og kom lidt syltede ribs og lidt ærtespirer eller salat ved.
PRØV OGSÅ: Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie