Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie
Kammuslinger er så lette at tilberede, derfor er denne tapasret perfekt til gæster.
Ingredienser
18-20 kammuslinger
Olivenolie og smør
1 rødløg, fintsnittet
1 fed hvidløg
250 g små tomater, halverede
2 kviste salvie, bladene heraf
lidt sherryvineddike
Salt og peber
2 spsk kapers
Tilbehør: brød.
Sådan gør du:
Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber. Tag kammuslingerne af panden. Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min. Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers.
Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden. Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til.
PRØV OGSÅ: Agurkesalat med radiser, basilikumolie og jomfruhummerhaler
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter