SPONSORERET indhold
Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
Du kan lave skønne triflier med stort set al slags frugt, men intet slår desserten, når den tilsættes sommerens sødeste og sprødeste bær.
4-6 personer
Ingredienser
12 makroner
4 spsk. Grand Marnier el. friskpresset appelsinsaft
Hindbærkompot:
400 g hindbær
½ dl vand
100 g sukker
Råcreme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
korn af ½ vaniljestang
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
Pynt:
100 g hvid chokolade og evt. frisk citronmelisse
- Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde 3-4 min., og lad det køle af.
- Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker cremet. Pisk fløden til skum, og vend det i æggene.
- Fordel knuste makroner i et fad, og hæld Grand Marnier over. Fordel hindbærkompot og råcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlet hvid chokolade og evt. citronmelisse.