Ingredienser
Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
100 g ribs
1 bæger pasteuriseret æggehvide
en smule hvid sukker
200 g friske eller optøede hindbær
2 spsk. sukker
Creme:
4 blade husblas
¼ l sødmælk
¼ l piskefløde
korn fra 1 stang vanilje
4 spsk sukker
Sådan laver du panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
1. Vend ribs i pasteuriseret æggehvide og derefter i sukker.
2. Kog hindbærrene med sukker til en puré. Sigt blandingen, så kernerne sorteres fra.
3. Lav cremen. Læg husblas i blød i koldt vand. De skal trække ca. 5 minutter. Kog mælk og fløde op med vaniljekorn og sukker. Tag af blusset, og vend hindbærpureen i.
4. Vrid husblassen, og smelt den i den varme flødemasse. Hæld cremen i 6 små forme. Stil desserten i køleskab i ca. 3 timer. Pynt med ribs ved servering.
LÆS OGSÅ: Skyr-panna cotta med ananas og lakrids
LÆS OGSÅ: Panna cotta med marinerede citrusfrugter
LÆS OGSÅ: Panna cotta med havtorn og lakrids