SPONSORERET indhold
Små filo-kurve med rejer
Små fine kurve af filodej fyldt med lækker rejesalat - let og lækkert til forret eller som del af en hyggelig pinsefrokost.
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
2 filodejsplader, optøede
2 spsk. olie
Rejefyld:
200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
2 dl cremefraiche 38 %
2 spsk. klippet purløg
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Pynt:
1 glas lakse- eller ørredrogn
2-3 spsk. klippet purløg
Sådan laver du filo-kurve med rejesalat
- Pensl den ene dejplade med olie. Læg den anden filodejplade over, og pensl også den. Pensl en bageform til minimuffins af metal med olie.
- Udstik cirkler på 5-6 cm i diameter, og fordel dem i hullerne, så der dannes små kurve. Bag dem ved 200 gr. i ca. 12 min. til de er gyldne.
- Bag dem evt. af flere omgange, du skal bruge 12 stk.
- Afkøl filo-skålene helt, inden de forsigtigt tages af formene.
- Afdryp rejerne i en si. Hak dem groft.
- Rør cremefraiche, purløg, dijonsennep, salt og peber sammen. Vend rejerne i.
- Fordel rejefyldet i de små filokurve. Pynt med laksekaviar og purløg.
- Er der rejefyld tilovers, så server det ved siden af i en lille skål.