SPONSORERET indhold
Klassisk rejesalat på blinis
En klassisk rejesalat serveret på lune blinis - det er lækkert!
4 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
Rejesalat:
200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
150 g grønne asparges
1 dl god mayonnaise
2 tsk. citronsaft
½ tsk. reven, usprøjtet citronskal
2 spsk. friskhakket dild
salt og peber
Pynt:
1 lille rødløg
frisk dild
Tilbehør:
lunede blinis (købes i større supermarkeder)
Sådan laver du klassisk rejesalat
- Afdryp rejerne i en si.
- Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 1 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand 1 min. Afdryp og afkøl dem i en si.
- Rør mayonnaise, citronsaft, citronskal, dild i en skål. Vend rejer og asparges i. Smag til med salt og peber.
- Lad hver især komme rejesalaten på lunede blinis og pynte med rødløgstern og dild.