Luksus snebolde
Tid: ca. 40 min.
(ca. 24 stk.)
50 g mandler
1 stang vanilje
3 spsk. flormelis
200 g marcipan
200 g hvid chokolade
100 g kokosmel
1. Skold og smut mandlerne. Rist dem let på entør pande, og afkøl, og hak dem.
2. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og mosdem sammen med flormelissen.
3. Ælt marcipanen sammen med ‘vaniljesukkeret’og de hakkede mandler.
4. Tril massen til ca. 24 kugler, og sæt dem i køleskabet1 times tid (eller i fryseren i 15 min.).
5. Hak den hvide chokolade, og smelt den i enskål over vandbad.
6. Dyp marcipankuglerne én ad gangen i chokoladen,dryp overskydende chokolade af, og trildem i kokosmel. Læg dem på et stykke bagepapir,og lad chokoladen stivne.
► SE OGSÅ: Granola nougat
► SE OGSÅ: Hjemmelavet Ferrero Rocher
► SE OGSÅ: Guldbarrer med orangeknas