Hjemmelavet konfekt
SPONSORERET indhold

Guldbarrer med orangeknas

Du kan lave disse guldbarer med orangeknas i alle forme. Vil du have den rigtige pladeform, kan de købes hos bl.a. konditorshoppen.dk...

Foto: Columbus Leth
09. dec. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Guldbarrer med orangeknas

Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling

(4 barrer/32 små stk.)
50 g smuttede mandler
30 g kandiseret pomerans eller appelsin
30 g rosiner eller soltørrede bær
3 spsk. Rice Krispies
200 g mørk chokolade
forme til støbning af chokolade

1. Rist mandlerne i 3-5 min. på en tør pande. Afkøl, og hak dem groft.

2. Hak den kandiserede pomerans. Bland mandler, pomerans, rosiner og Rice Krispies.

3. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Vend mandelblandingen i chokoladen, og hæld chokoladen i de ønskede forme. Slå formen i bordet et par gange, og lad chokoladen stivne ved stuetemperatur (ca. 4 timer).

► SE OGSÅ: 5 knasende lækre kager med nødder
► SE OGSÅ: Morgenbrød med æble, kanel og marcipan
► SE OGSÅ: Olivenoliekage med orangesirup