Ingredienser
250 g mørk chokolade + 100 g hakket til fyld
100 g hakket lys chokolade
200 g smør
4 æg
300 g rørsukker
175 g hvedemel
1 spsk vaniljesukker
1 dl usødet kakaopulver
1 strøget tsk havsalt
200 g hakkede valnødder
Sådan gør du
- Varm ovnen op til 180 grader, og smør 10 muffinforme. Det må gerne være silikoneforme.
- Anbring 250 g mørk chokolade og smør i en gryde, og lad det smelte over svag varme under omrøring.
- Pisk æg og sukker sammen et par minutter, og tilsæt chokolade- smørblandingen. Sigt mel, vanilje, kakaopulver og salt i dejen, og rør den ensartet.
- Tilsæt halvdelen af den hakkede chokolade, både lys og mørk, sammen med valnødderne. Fordel dejen i formene.
- Fordel resten af den hakkede lyse og mørke chokolade ovenpå. Bag i 20-25 minutter ved 180 grader. Tjek med en kødnål, og lad dem være lidt ubagte inde i midten, så er de helt perfekte.