Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
En kage uden sukker, men hold dig til ét stykke, hvis du vil holde kalorieregnskabet.
Ingredienser
100 g mandler
100 g mørk chokolade 75% eller sukkerfri
100 g Bagesød eller perfect Fit
40 gram kakao
½ tsk. bagepulver
1 tsk vaniljepulver
50 g marshmallows, sukkerfri
60 g valnødder
4 æg
1 dl rapsolie (65 g)
Næringsindhold
-
Energi pr. person:200 Kcal
Sådan bager du sukkerfrie brownies:
1. Blend mandlerne til mandelmel i en foodprocessor eller i en blender. Tilsæt mørk chokolade og blend igen.
2. Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Bagesød, kakao, bagepulver og vanilje og rør grundigt.
3. Klip marshmallowsene i små stykker og hak valnødderne groft. Bland dem i de tørre ingredienser.
4. Pisk æg og rapsolie i en skål for sig selv. Tilsæt derefter æggemassen til de tørre ingredienser og rør rundt.
5. Hæld dejen i en lille kageform beklædt med bagepapir.
6. Bages ved 160 grader varmluft ovn i 25-30 min.
Prøv også Varm chokolade uden sukkerchok