Ingredienser
2 stk. tortilla, gerne fuldkorn
50 g friskost, f.eks. Philadelphia
2 håndfulde rucolasalat
200 g røget laks
2 spsk. ristede pinjekerner
1 lille rød peberfrugt
Sådan laver du tortilla med røget laks
- Læg tortillaerne fladt og smør dem med friskost.
- Læg rucolasalat, røget laks, pinjekerner og peberfrugt i stænger på og rul stramt sammen.
- Skal tortillaen med i madpakken, pakkes den ind i madpapir eller alufolie.
PRØV OGSÅ: Sense morgenmad: Ostemad og proteinskyr
FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN
Håndfuld 1 (+2): Rucola, peberfrugt
Håndfuld 3: Laks
Håndfuld 4: Tortilla
Fedt: Friskost, pinjekerner
DET BØR DER LIGGE PÅ DIN TALLERKEN
En fyldt tortilla. Kan suppleres med ekstra grønt. Mænd må få mere laks og en stor tortilla.