Ingredienser
Tatar af rå fisk med kokoscreme
600 g hvid fisk (f.eks. hellefisk, lyssej, havtaske)
1 stilk bladselleri, skåret i tern
1 agurk uden skræl og kerner skåret i små tern
¼ gul courgette skåret i små tern
½ cm ingefær
saft fra 4 limefrugter
1 spsk. friske korianderblade
Dressing:
2 dl kokoscreme, (vælg en så fed som muligt)
1 spsk. meget fint snittet korianderblade
½ tsk. fint revet ingefær
½ fed hvidløg meget fint revet
en smule salt og hvid peber
saft fra ½ lime
Sådan laver du tatar af rå fisk med kokoscreme
1. Skær fisk, bladselleri, agurk og courgette i tern. Snit ingefær fint. Bland alle ingredienser sammen undtagen koriander.
2. Lad fisken trække mindst en times tid på køl. Krydr med koriander og lidt salt og peber. Arranger fisken på tallerkenen.
3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Læg små klatter af dressing rundt om fiskeanretningen, og server resten ved siden af i en skål.
LÆS OGSÅ: Vildttatar med yam-marengs og agurk
LÆS OGSÅ: Smurt kalvetatar med sesam og vild brøndkarse
LÆS OGSÅ: Tatar med brøndkarse og peberrod