sponsoreret indhold
SPONSORERET indhold
Stegte søde kartofler med avocado-dressing
Søde kartofler kan tilberedes på mange måder; de kan grilles, steges, bages, dampes eller moses. I denne opskrift steges de, hvilket er et lækkert alternativ til stegte kartofler. De har en dejlig konsistens og den søde smag er fantastisk sammen med avocado-dippen. Retten fungerer både som tilbehør til hovedretten eller som snack til dine gæster. Velbekomme!
Foto: Becel
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
3-4 stk. søde kartofler, skåret i både
4 spsk. Becel Flydende
1 tsk. stødt korianderfrø
1 tsk. chilipulver
1 tsk. salt
Avocado-dip:
200 g creme fraiche
2 avocadoer
1 tsk. røget paprika
1 lime, revet skal og saft
1 tsk. salt
1 spsk. hakket koriander eller persille
Sådan laver du stegte søde kartofler
- Varm ovnen op til 200°C. Læg bagepapir på en plade. Vend de søde kartofler i det tørrede krydderi, salt og Becel Flydende. Læg bådene på pladen og sæt den i ovnen. Vend bådene efter 12 min, og giv dem 12 min. mere, eller indtil de er gyldne og møre.
- Anrettes i et flot fad, og serveres som en snack med avocado-dip.
- Avocado-dip: Skræl avocadoerne og tag stenen ud. Kom creme fraiche, avocado, røget paprika og lime i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. Krydres med salt.
- Hæld dressingen i en skål, og drys til sidst retten med de friske hakkede krydderurter.