sponsoreret indhold
SPONSORERET indhold
Lækre bananpandekager
Bananer i pandekager er fantastisk grundet deres sødme og lækre smag. Denne opskrift er god, hvis du har lyst til lidt ekstra forkælelse i hverdagen eller til weekendbrunchen. De er desuden nemme at lave, og du kan variere i opskriften alt efter hvad du har lyst til. Eksempelvis kan du komme lidt kanel og kardemomme i, hvilket giver en dejlig krydret smag.
Foto: Becel
8 pandekager |
Total: 10 min
Ingredienser
2 spsk. Becel Flydende
2 modne bananer
4 æg
1 knivspids vaniljesukker
Topping:
Friske bær eller frugt samt kokosflager til pynt
Sådan laver du bananpandekager
- Bland bananer, vaniljesukker og æg med en mixer.
- Opvarm Becel Flydende på en pande. Hæld små portioner af pandekagedejen på panden. Vend pandekagerne, når de er ved at være bagte. Vær forsigtig, da de let knækker.
- Serveres med friske bær eller frisk frugt samt kokosflager.
Tip: Top pandekagerne med dine yndlingsbær og din yndlingsskyr.