SPONSORERET indhold
Sprøde blomkålskager
Sprøde og sunde blomkålskager serveret med en simpel salat - Mums!
2 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
150 g broccoli inklusive stok
150 g blomkål
1 fed, knust hvidløg
2 spsk. reven løg
1 dl finvalsede havregryn
2 spsk. hvid hvede fuldkornsmel
1 æg
1 æggehvide
Salt og peber
Timian
1 tsk. olivenolie
Salat:
250 g cherrytomater i halve
75 g feldsalat
25 g finthakket rødløg
Evt. lidt hakkede kapers
10 g reven parmesan
Næringsindhold
-
Energi pr. person:286 Kcal
-
Fedt:31 %
-
Protein:28 %
-
Kulhydrat:41 %
Sådan gør du:
- Hak broccoli, blomkål og hvidløg i foodprocessoren.
- Kom massen i en skål, og rør den med havregryn, mel, æg samt æggehvide, salt, peber og godt med timian.
- Form plantefarsen til tykke, flade kager, og steg dem gyldne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
- Halvér tomaterne, hak rødløget fint og bland salaten sammen.
- Smag til med salt og peber, og servér den til de sprøde blomkålscakes.