SPONSORERET indhold
Salat med varmrøget laks, dild og spidskål
En rigtig forårsbebuder med radiser, der giver laksen et velfortjent strækt modspil.
4
Ingredienser
1 bundt radiser
¼-½ spidskål
4 spsk græsk yoghurt
1 tsk dijonsennep
lidt salt og citronsaft
1 spsk dild, finthakket
1 knsp cayennepeber
400 g varmrøget laks, f.eks.med sort peber
plukket dild til drys på salaten
Tilbehør: brød
Sådan laver du varmrøget laks
- Skær top og bund af radiserne og skær dem i halve eller kvarte stykker. Snit spidskålen i tynde strimler.
- Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep, salt, citronsaft, dild og lidt cayennepeber. Vend spidskålen sammen med dressingen. Smag på det og krydr evt. med ekstra salt og peber.
- Anret spidskålen på et fad og kom stykker af varmrøget laks ovenpå kålen. Drys dild og radiser over som pynt.
Se også opskrift på Stegt havkat med ærtepure og grillede gulerødder.