SPONSORERET indhold
Wienerschnitzel og sprød salat
Knasende grønt giver frisk modspil til det panerede kød.
4
Ingredienser
4 fileter af kalvekødsinderlår, ca 600 g
1 æg
60 g rugmel
olie til stegning
300 g hvidkål
1 fennikel
1 rødløg
1 pære
2 spsk rapsolie
2 spsk sesamolie
2 spsk hvidvinseddike
1 citron, skal og saft herfra
3 dråber flydende sødemiddel
1 glas kapers
en smule revet peberrod
8 ansjoser, eller benløse sild
salt og peber
evt lidt frisk persille eller løvstikke til pynt
Sådan laver du wienerschnitzel og sprød salat:
- Vend kødet i sammenpisket æg, rugmel, salt og peber – i den rækkefølge.
- Steg schnitzlerne i lidt fedtstof på en pande, 2-3 minutter på hver side.
- Snit hvidkål, fennikel og rødløg, og vend det sammen.
- Skær pæren i tynde både, og vend den i salaten sammen med olier, eddike, flydende sød, salt og peber. Pynt med kapers, peberrod, og ansjos.
- Server sammen med wienerschnitzler, gerne pyntet med lidt frisk persille eller løvstikke.
400 kcal
PRØV OGSÅ nem fiskesalat
FÅ mere inspiration til sund og lækker mad på ALT.dk/opskrifter/sund--slank/