Nem fiskesalat
Tager et øjeblik at lave, men holder sulten væk i lang tid.
Ingredienser
200 g røget laks
300 g røget ørred/hellefisk
200 g rejer, i lage
4 æg, hårdkogte
50 g babyspinat
250 g hvidkål
1 rødløg
2 æbler
4 spsk rapsolie – gerne med citron
30 g mandler
frisk dild til pynt
tilbehør:
4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses fra Netto
2 skiver rugbrød
Sådan laver du fiskesalat:
Skær røget laks og ørred i skiver, og hæld lagen fra rejerne.
Del æggene.
Snit hvidkålen, hak løget fint og skær æblet i grove tern.
Rist mandlerne på en tør pande 2-3 minutter, og lad dem køle af.
Bland det hele i en skål, og hæld olien over.
Anret fiskesalaten på tallerkener, drys med salt og peber og pynt med nødder.
Rist rugbrødet, og skær det i stave. Servér sammen med pesto til salaten.
600 kcal
PRØV OGSÅ makrel med rug og kål
FÅ mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/