SPONSORERET indhold
Sund lørdagskylling
Vi har givet den klassiske lørdagskylling et sundt twist! Prøv den skønne opskrift på kylling stegt i appelsin, serveret med ovnbagte gulerødder. Få opskriften på den sunde udgave af den klassiske lørdagskylling her:
2 personer |
Total: 40 min
Ingredienser
2 stk. kyllingebryst med skind
1 fed, knust hvidløg
Salt og peber
2 tsk. honning
1 tsk. olivenolie
2 små appelsinbåde
Frisk rosmarin
600 g gulerødder
½ tsk. olivenolie til pensling
Næringsindhold
-
Energi pr. person:375 Kcal
-
Fedt:33 %
-
Protein:39 %
-
Kulhydrat:28 %
Sådan gør du
- Skær en tynd skive af hver af de lange sider på gulerødderne, så er de nemmere at få til at ligge lige. Skær derefter gulerødderne i skiver – uden af skære igennem.
- Pensl gulerødderne med olie, drys salt, peber og eventuelt lidt rosmarin på, sæt dem på en plade med bagepapir, og bag dem møre ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
- Gnid kyllingekødet med hvidløg, salt og peber samt honning, og steg det smukt, gyldent med appelsinstykkerne i cirka 5 minutter på hver side.
- Drys rundhåndet med rosmarin, og servér kyllingen sammen med de lækre gulerødder.