SPONSORERET indhold
Makrel med rug og kål
Lækker salat med gode olier fra fisk og nødder.
4
Ingredienser
80 g perlerug
2 stk. røget makrel
300 g rødkål
1 håndfuld frisk persille
30 g mandler
30 g cashewnødder
4 spsk olivenolie
saften fra 1 lime, gerne økologisk
salt og peber
Sådan gør du;
Kog perlebyg efter anvisning på posen.
Rens makrellerne, og fjern skind og ben.
Snit rødkålen til tynde strimler, og bland salaten af rødkål, friskhakket persille og røget makrel.
Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
Anret salaten på 4 tallerkener, og top med nødder, salt og peber.
Bland olie og limesaft, hæld over og servér.
500 kcal
Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank