Mørbradbøffer med pasta og persillepesto
Lækker mørbrad med persillepesto - nemme mørbradbøffer med pasta, pesto og fennikel.
Ingredienser
1 svinemørbrad, ca. 500 g
salt, peber
2 spsk. olivenolie til stegning
Persillepesto:
40 g persille
40 g parmesanost
40 g mandler
1 spsk. klippet purløg
1 fed hvidløg
1 dl ekstra jomfruolivenolie
2 tsk. æblecidereddike
½ tsk. salt peber
Desuden:
2 fennikler
300 g pasta, f.eks. snoede bånd eller spaghetti
Tilbehør: tomatsalat med pinjekerner, forårsløg, spinat og oliven
Sådan laver du mørbradbøffer med pesto
1. Rens mørbraden for sener og hinder, og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
2. Skyl persillen grundigt. Kom den i en minihakker eller foodprocessor, og miks den sammen med de øvrige ingredienser. Miks, til pestoen er jævn og cremet.
3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Rens fenniklerne, og skær dem i både. Kog dem med i pastavandet de sidste 5 min. af kogetiden. Server pasta og fennikler til mørbradbøfferne sammen med pestoen. Giv tomatsalat til.