KOKOSKAGE MED CHOKOLADE
Skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.
150 g smør
200 g sukker
4 æg str. L
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
100 g hakket hvid chokolade
1 dl sødmælk
Glasur:
150 g flormelis
4 spsk. kakaopulver
lidt drikkeklar stærk kaffe
- Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.
- Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med kokosmel, hakket hvid chokolade og mælk.
- Beklæd en sandkageform på ca. 2 liter med bagepapir, fordel dejen i den, og bag kagen ved 175 grader i 1 time. Afkøl kagen.
- Rør en glasur af flormelis, kakaopulver og kaffe, og bred den over kagen. Skær kagen i skiver ved servering.
SE OGSÅ: Pandekager med hasselnødder og nutella