SPONSORERET indhold
Pandekager med hasselnødder og nutella
Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.
Ca. 20 pandekager |
Total: 15 min
Ingredienser
Pandekager med hasselnødder og nutella
25 g hasselnødder
75 g hvedemel
1 spsk sukker
1 nip salt
4 æg
300 ml mælk
smør (til stegning)
Topping:
nutella/hasselnøddesmørepålæg
mørk chokolade
ristede hasselnødder
Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella
- Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
- Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
- Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.
Tip
Prøv også at krydre hasselnøddepandekagerne med en lille skefuld stødt kanel!