SPONSORERET indhold
Nemme kokosmakroner: Få Trine Hahnemanns lækre opskrift
Kokosmakroner eller kokostoppe er den nemmeste kager, du kan bage. Og så smager de vidunderligt. Her får du en skøn - og nem opskrift:
20 stk. kokosmakroner |
Total: 40 min |
Arbejdstid: 10 min
Ingredienser
Kokosmakroner
- 250 g sukker
- 250 g kokosmel
- 4 æggehvider
- 100 g god mørk chokolade, mindst 60% kakao, finthakket
Sådan bager du kokosmakroner
"Sommetider gik min søster og jeg til bageren og købte 2 kokosmakroner for mine lommepenge. Så satte vi os et eller andet sted ude af syne for vores mor og nød dem i al hemmelighed. Her får du opskriften på den hjemmelavede version"
Trine Hahnemann
- Forvarm ovnen til 160 grader/varmluft.
- Bland sukker og kokosmel i en skål. Pisk æggehviderne stive i en anden skål, og vend dem derefter i kokosblandingen.
- Brug en spiseske til at sætte toppe af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Spids dem lidt til i toppen. Bag dem i 8-10 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist.
- Smelt chokoladen i en skål, der tåler varme, over en gryde med småkogende vand. Skålen må ikke røre vandet. Dyp bunden på hver makron i chokoladen.
- Læg dem på et rent stykke bagepapir, til chokoladen er stivnet. De kan holde sig i 2-3 uger i en lufttæt beholder.