Ingredienser
Indisk marinade
1 spsk olivenolie
1 tsk karrypulver
1 tsk garam masala
Salt og friskkværnet peber
400 gram kyllingebryst i tern
Korma-sovs
1 lille løg
2 fed hvidløg
5 g frisk, rød chili
10 g frisk ingefær
½-1 dl vand
1 lille spsk garam masala
2 dl kokosmælk
1 spsk tomatpuré
Salt og friskkværnet peber
Blomkålsris
300 g blomkålsris
50 g cremefraiche 38 %
10 g mandler til drys
Næringsindhold
-
Energi pr. person:628 Kcal
-
Fedt:45 %
-
Protein:41 %
-
Kulhydrat:14 %
Sådan gør du
Indisk marinade
- Kom olivenolien i en skål og tilsæt karry, garam masala, salt og peber. Rør marinaden godt sammen.
- Skær kyllingekødet i tern og vend dem med den indiske marinade. Lad kyllingekødet marinere i nogle timer i køleskab.
- Steg derefter kyllingekødet på en pande, til det er næsten gennemstegt.
- Læg det til side, til saucen er klar.
Korma-sovs
- Kom løg, hvidløg, chili uden frøkerner, ingefær og vand i en blender og blend det til en fin puré.
- Svits de blendede løg i en sauterpande i et par minutter.
- Tilsæt garam masala og lad det svitse med. Kom kokosmælk og tomatpuré i og lad det koge op.
- Tilsæt kyllingen og lad retten simre videre i 10 minutter.
- Smag retten til med salt og peber og dr ys til sidst med hakkede mandler inden server ing.
Blomkålsris
- Hak blomkål til blomkålsr is i foodprocessoren eller riv blomkålen på et rivejern.
- Overhæld dem kort med kogende vand og dræn dem inden server ing, hvis du vil have dem varme.
- Server chicken korma med blomkålsr is og en klat cremefraiche.
Om KETO - optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
I bogen får du:
- Baggrundsviden om KETO
- Alt om ketose
- Kaloriers rolle i vægttab med KETO
- Håndgribelige råd til at få KETO til at fungere i praksis
- Avancerede strategier til dig, der træner meget
- Hjælp til portionsstørrelser og fordeling af kulhydrat, protein og fedt
- 80 ernæringsberegnede opskrifter med få kulhydrater
- Kostplan til at komme godt fra start
Jane Faerber, Keto, 226 sider, Politikens Forlag, 270 kr.