SPONSORERET indhold
Kalvemørbrad med sennep, timian og hvidløg
En mør kalvemørbrad slår aldrig fejl i din nytårsmenu. Her får du opskriften på en nem og lækker kalvemørbrad, du kan servere nytårsaften eller ved andre festlige lejligheder.
4 personer |
Total: en time
Ingredienser
Ca. 1,2 kg kalvemørbrad
olivenolie og smør til stegning
2-3 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
3-4 kviste timian
salt og peber
Sådan gør du
- Skær senen af mørbraden, og brun kødet på en pande med olivenolie og lidt smør.
- Pil og hak hvidløg fint, og rør hvidløg med dijonsennep og plukket timian, og smag til med salt og peber.
- Kom kødet i et ovnfast fad, og smør det med sennepsblandingen, og smag til med salt og peber.
- Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter ved 185 grader, og lad det hvile 10-15 minutter, inden du skærer det ud.
- Skær skiver af mørbrad, og server med svampe og røsti.