SPONSORERET indhold
Det perfekte tilbehør: Rösti…
Disse rösti er lette at lave og superlækre som tilbehør til både fisk og fjerkræ.
14-16 STK.
Ingredienser
600 g bagekartofler
300 g gulerødder
2 fed knuste hvidløg
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk reven citronskal
½ tsk knust chiliflager
50 g mel
2 æg
salt, peber
2 spsk rapsolie til stegning
SERVERING:
2 dl græsk yoghurt 4%
Sådan gør du:
- Riv kartofler og gulerødder groft, bland de to ting og knug dem fri for overflødig væde i et rent viskestykke.
- Bland og rør kartoffel-gulerodsmassen med de øvrige ingredienser.
- Varm olien i en stor pande, sæt kartoffelmassen på i klatter og tryk dem let flade.
- Steg dem gyldne og sprøde på begge sider og hold dem varme i ovnen, efterhånden som de er stegte.
- Sæt evt. et par små kviste rosmarin eller timian i toppen af hver rösti, når de serveres med den kolde yoghurt.
Energi pr. pers.: 330 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%