Havbars på grill med fennikel og krydderurter
Steg en hel havbars på grillen, og drøm dig væk til sydens sol og lune nætter.
Ingredienser
2 store havbars, skællet, renset og finder klippet af (få fiskehandleren til at gøre det for dig)
1-2 fennikel
2-3 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 citron
olivenolie af super god kvalitet
150 g af dine yndlings krydderurter (estragon, persille, løvstilke, kørvel, ramsløg etc...).
Sådan laver du havbars på grill
Hak fennikel, krydderurter, skalotteløg og hvidløg groft. Put blandingen ind i bugen på de super smukke havbars.
Tænd op i grillen. Når kullene er begyndt at blive hvide, pensles fiskene med olivenolien. Kom dem på grillen og giv dem ca. 3-4 min på hver side. De er færdige, når du kan trykke på fisken og den giver efter i kødet. Pas på ikke at give de fine fisk for meget. Den skal selvfølgelig være færdig, men stadig saftig...
Servér fisken rygende varm med citronen skåret i både og de lækre urter, som har stegt med inde i fisken. Servér evt. nyopgravede, kogte danske kartofler til.
Se også opskriften på calamari med aubergine og hvidløg