SPONSORERET indhold
Fyldig speltsalat med spinat
Prøv også salaten med vilde ris, quinoa eller perlebyg.
4 |
Total: 25 min
Ingredienser
3 dl perlespelt
4 spsk mandler
3 pærer, i tynde skiver
100 g babyspinat
bredbladet persille, grofthakket
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
salt og peber
Sådan laver du speltsalat:
Skyl og kog perlespelten efter anvisning på posen, og lad dem køle en smule af.
Rist mandlerne på en tør, varme pande, indtil de bliver en smule gyldne, og hak dem groft.
Skyl spinaten grundigt, og bland den sammen med den kogte spelt, pærer og hakket persille.
Rør olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen godt rundt i salaten og drys med mandler – salaten serveres med groft brød til.
PRØV OGSÅ Kartoffelsalat med varmrøget laks og spidskål
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter