Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 40 min.
150 g smør
100 g mørk chokolade
1½ dl mælk
4 æg
200 g sukker
275 g hvedemel
2 spsk. kakaopulver
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Topping:
100 g smør
1 dl vand
3 spsk. kakaopulver
200 g brun farin
100 g sirup
120 g kokosmel
Sådan bager du drømmekage med chokolade
1. Smelt smør, hakket chokolade og mælk sammen i en gryde. Afkøl det i 5 min.
2. Pisk æg og sukker skummende. Kom chokoladeblandingen i æggemassen.
3. Bland mel, kakaopulver og bagepulver, og sigt det i dejen. Kom vaniljesukker i, og rør dejen sammen.
4. Fordél dejen i en bradepande (25 x 35 cm) foret med bagepapir.
5. Bag kagen ved 180 grader på midterste ovnribbe i ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Myslisnitter: Drømmekage med mysli
Topping:
6. Smelt smør, vand, kakaopulver, farin og sirup sammen i en lille gryde. Kom kokosmelet i.
7. Fordél blandingen over kagen. Bag kagen i yderligere ca. 15 min. Stik et spyd i kagen. Er der rå dej på, skal den bage lidt længere.