Dildstuvede kartofler med varmrøget laks
SPONSORERET indhold

Dildstuvede kartofler med varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De dildstuvede kartofler og den fede laks klæder hinanden godt, men det er en lidt tung omgang. Så spis gerne sprøde salatblade vendt med olivenolie til

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
25. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 45 min

Ingredienser

600 g små, kogefaste kartofler
400 g varmrøget laks (eller anden røget fisk)
Bechamelsauce:
50 g smør
50 g ris- eller hvedemel
¼ l fløde blandet op med ¼ l af vandet fra kogning af kartoflerne
1 stort bdt dild
salt og peber
Til servering: 200 g sprød grøn salat vendt med olivenolie

Sådan gør du:

Skræl/skrub kartoflerne, og kog dem i vand med salt. De er møre på ca. 20 min.

Smelt smørret i en lille gryde. Rør melet i.

Tilsæt væsken, og lad saucen simre i 10 min.

Tag gryden af varmen, og vend med grofthakket dild. Smag til med salt og peber.

Servér med den røgede laks og også gerne en sprød grøn salat.

PRØV OGSÅ: Kartoffel-porre-suppe med rucola og bacon

SE OGSÅ på Gastro.dk: 6 opskrifter - Kunsten at købe ind på italiensk