Kyllingebryst med kål og karryolie
Mørt og saftigt kyllingebryst med karryolie og kål, hvor du kan bruge løs af det, der er i sæson.
Ingredienser
To kyllingebryster med skind
salt og peber
1 kg kål, gerne forskellige slags
Karryolie:
2 løg, grofthakket
100 g mandler, grofthakket
2 spsk god karry
2 dl olivenolie
1 æble i små tern
lidt salt
persilleblade
Sådan laver du kyllingebryst
Gnid kyllingebrysterne godt med salt og peber på begge sider og steg dem sprøde på skindet. Når brysterne er næsten færdigstegte, vendes de og steges færdig i yderligere 2-3 min. Læg dem til at hvile et lunt sted.
Skær kålen i mindre stykker og damp stykkerne møre i vand med lidt salt.
Karryolie: Kom lidt olie samt løg og mandler på panden og rist til løgene er bløde. Tilsæt karryen og rør godt rundt. Tag panden af varmen og tilsæt æbletern og resten af olien. Smag til med salt.
Se også opskrift på Pekingkylling i rispandekager.