SPONSORERET indhold
Christmas Custard
Et godt alternativ til risalamande. En opskrift af Frantz Maurice Scott.
4 personer
Ingredienser
6 æggeblommer
75 g rørsukker
½ vaniljestang, marven heraf
1 spsk julekrydderier (nelliker, allehånde, kanel, stjerneanis)
½ l cremefraiche 38%
evt. kirsebærsauce og
appelsinsauce som tilbehør
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer, rørsukker, vaniljemarv og julekrydderier til en luftig æggesnaps. Rør cremefraiche 38% i.
- Hæld massen op i små forme, og bag dem i ovnen ved ca. 125 grader i 45-50 minutter, eller til de er let dirrende i midten.
- Tag dem ud, og sæt dem på køl i mindst 3 timer.
- Stryg et tyndt lag rørsukker ud over dem, og karamelliser dem med en crème
Tip
Du kan også komme 1 spsk kirsebærsauce i formen, inden du kommer custard- massen i. Det er også godt.