Ingredienser
4 æg
1 dl piskefløde
1 dl sødmælk
salt og friskkværnet peber
1 bundt grønne asparges
8-12 skiver skinke
Tilbehør:
brøndkarse
brød
Sådan laver du æg royal
1. Pisk æg sammen med fløde og mælk, og krydr med salt og peber.
2. Læg bagepapir i en brødform eller et lille ovnfast fad på ca. 20 x 15 cm. Hæld æggemassen igennem en si ned i formen, og sæt den i et vandbad med 2-3 cm kogende vand.
3. Sæt vandbadet i ovnen, og bag æggemassen i ca. 30 min. ved 175 grader, til den er stivnet. Lad den køle af, og skær den derefter ud i aflange stave.
SE MERE: Pirogger med laks
4. Bræk evt. træede ender af aspargeserne, og kog dem 3-4 min. i rigeligt saltet vand. Lad dem dryppe godt af.
4. Anret de friskkogte asparges med skiver af skinke, stykker af Æg Royal og brøndkarse. Servér med brød.
PRØV OGSÅ: Nem pasta med bacon og pesto