Nytårsmenu:
• Panko-panerede østers
• Jordskokkesuppe med trøffelolie og kantareller
• Stegt torsk med mos, sprøde urter og beurre blanc
• Dessertsymfoni med is, hvid chokolade-mousse og æblegalette
• Kransekage
Snack til nytårsaften: Panko-panerede østers
► Se opskriften på panko-panerede østers her
Forret til nytårsaften: Jordskokkesuppe med trøffelolie
► Se opskriften på jordskokkesuppe med trøffelolie her
Hovedret til nytårsaften: Stegt torsk med mos, sprøde urter og beurre blanc
► Se opskriften på stegt torsk med mos, sprøde urter og beurre blanc her
Dessert til nytårsaften: Dessertsymfoni med is, hvid chokolademousse og æblegalette
► Se opskriften på dessertsymfoni med is, hvid chokolademousse og æblegalette her
Til klokken 24:00 nytårsaften: Lækker kransekage
► Se opskriften på kransekage her