8 opskrifter til 5:2-kuren
5:2 giver plads til at spise mere af alt det lækre, men du vil sandsynligvis også opleve, at fastedagene giver dig en bedre mæthedsfornemmelse, fortæller ernæringsekspert og kvinden bag 5:2-opskrifterne her i galleriet, Louise Bruun. Få her fire bud på morgemad og fire bud på aftensmad til fastedagene.
Morgenmad: ca. 205 kcal
Kogt æg med blåbær og grapefrugt
Se opskriften her
5:2 giver plads til at spise mere af alt det lækre, men du vil sandsynligvis også opleve, at fastedagene giver dig en bedre mæthedsfornemmelse, fortæller ernæringsekspert og kvinden bag 5:2-opskrifterne her i galleriet, Louise Bruun. Få her fire bud på morgemad og fire bud på aftensmad til fastedagene.
Opskrifterne er fra tv-producent og konsulent Birdie Bjerregaard og ernæringsekspert Louise Bruuns kommende bog ”Sund og Slank med 5:2”, der udkommer på Politikens Forlag i begyndelsen af 2014.
Morgenmad: ca. 120 kcal
Skyr med æble, abrikoser og hørfrø
Se opskriften her
Morgenmad: ca. 200 kcal
Grønt shot
Se opskriften her
Morgenmad: ca. 170 kcal
Røget laks med dild, lime og ristede solsikkekerner
Se opskriften her
Aftensmad: ca. 268 kcal
Limekylling med spidskål
Se opskriften her
Aftensmad: ca. 320 kcal
Linsesuppe med græskar
Se opskriften her
Aftensmad: ca. 290 kcal
Ølandspizza
Se opskriften her
Aftensmad: ca. 360 kcal
Belugalinser med tunmousse
Se opskriften her