Wraps med guacamole
Ingredienser
1 løg
1½ fed hvidløg
1 spsk olivenolie
400 g hakket oksekød
1 tsk stødt koriander
1½ tsk stødt spidskommen
1 tsk oregano
1 dåse tomatkoncentrat
salt
2 avocadoer
1 tomat
½ rødløg
½ lime
6-8 tortillas/wraps
½ iceberg
1 peberfrugt
Sådan gør du:
1. Hak løg og 1 fed hvidløg. Varm olien i en pande, og brun kødet godt, mens du brækker det i stykker med en spatel. Kom løg i, og steg videre i et par minutter før hvidløg, koriander og spidskommen kommes i og steger i 1 minut. Tilsæt oregano og tomatkoncentrat, og skru ned for varmen. Smag til med salt.
2. Del avocadoerne i to, fjern sten og skal, og brug en ske til at skrabe kødet ud i en skål. Hak tomat og det halve rødløg fint, og bland i sammen med saften af lime. Knus det halve fed hvidløg, og rør i og smag til med salt. Snit peberfrugt i tynde strimler.
3. Lun tortillas efter pakkens anvisning og rul om iceberg, kød, peberfrugt og guacamole.