Wok med mørbrad, grønt & nødder
Den perfekte flad mave-ret med protein, sundt fedt og masser af grønt, der mætter godt for få kalorier.
Ingredienser
1 afpudset svinemørbrad
salt, peber
mild paprika
2-3 spsk olivenolie
1 lille snittet spidskål
300 g broccoli i buketter
200 g kogt fuldkornspasta
2 spsk oystersauce
2 spsk vand
1 bdt. snittede forårsløg
50 g cashewnødder
1 bdt. koriander
Sådan gør du:
Skær mørbraden i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem med lidt salt, peber og paprika. Varm olien i en wok og brun kødstykkerne kort. Tilsæt alle grønsager og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har bid. Vend pasta, oystersauce og vand i wokken sammen med forårsløg og nødder. Varm det hele godt igennem, tjek krydringen og drys koriander over.
Energi pr. pers.: 510 kcal, fedt 36%, protein 28%, kulhydrat 36%