SPONSORERET indhold
Vitello tonato
En superlækker ret med cremet tunsauce, der hører hjemme på dit italienske bord.
10
Ingredienser
400 g kalveklump
1 dåse tun
3 dl mayonnaise
1 lille glas kapers
6 ansjosfileter
10 små tomater, gerne daddel-tomater
1 lille bundt persille
frisk basilikum og sorte oliven til pynt
Sådan laver du vitello tonato:
- Puds kalveklumpen for sener og fedt. Brun den af på panden, og steg den færdig i ovnen ved 180 grader i ca.10 minutter. Lad kødet hvile i køleskabet 3 timer.
- Blend tun og mayonnaise sammen med lidt af olien fra ansjoserne og lidt af eddiken fra kapers, og smag til med citron, salt og peber.
- Skær kalvekødet ud i ca. 2 mm tynde skiver, smør tun-mayonnaisen over og dekorer med kapers, persille, ansjoser, basilikum og oliven.
PRØV OGSÅ cacio e pepe