SPONSORERET indhold
Vintertabbouleh med grønkål og granatæble
En super salat − smækfyldt med vitaminer & fibre.
4
Ingredienser
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende grøntbouillon
1 spsk olivenolie
2-3 fed knuste hvidløg
reven skal af 1 ubehandlet citron
saft af ½ citron
salt, peberblanding
1 udkernet, hakket agurk
1 bdt. hakket persille
3 dl hakket grønkål
1-2 hakkede rødløg
kerner af 1 granatæble
50 g ristede pinjekerner
4 fuldkornspitaer
Sådan gør du:
- Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over og lad blandingen trække, til al væden er opsuget, og rør så grynene løse med en gaffel.
- Smag til med olivenolie, hvidløg samt citronskal og -saft, salt og peberblanding.
- Rør alle de øvrige ingredienser i salaten og server den med lune fuldkornspitaer.
Energi pr. person: 490 kcal, fedt 21%, protein 14%, kulhydrat 65%