SPONSORERET indhold
Varm pæredrik med hel ingefær og kardemomme
En vidunderlig krydret drik til kolde dage.
Ingredienser
Giver ca. ½ liter.
6 mellemstore pærer (her er brugt 3 af sorten Lucas og 3 Conference som sammen giver et fint samspil mellem syrlighed og sødme)
1 stykke frisk ingefær, ca. 2 cm's tykkelse
5 hele kardemommekapsler
evt. 1-2 spsk honning
Sådan laver du varm pæredrik:
- Pres pærerne til saft i en saftpresser, kom saften i en gryde, og lad den simre ved lav varme med krydderierne.
- Smag til med honning, hvis du synes, og server rygende varm.
- Drikken kan også køles helt ned og serveres med isklumper og en strimmel citronskal fra en usprøjtet citron.
PRØV OGSÅ: Krydret varm kakao
PRØV OGSÅ: Hasselnøddekage med brunet smør
PRØV OGSÅ: Æbletærte med flettet låg og marcipanfyld
TIP
Har du ingen saftpresser, kan ufiltreret pære- eller æblemost også bruges.