SPONSORERET indhold
Varm mandelkakao
En supersund og nem måde at lave varm kakao på.Du skal bare huske at sætte mandlerne i blød aftenen før.
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann. Regi: Brostecopenhagen.com & Thetravellingband.com.
2-3
Ingredienser
1 dl mandler
5 dl koldt vand
2 bløde dadler, uden sten1 nip salt
3 spsk kakao
3 spsk agave, eller efter smag
Sådan laver du varm mandelkakao
Sæt mandlerne i blød natten over. Skyl dem, og blend dem med 5 dl koldt vand, dadler og et nip salt. Blend i 1-2 minutter, til mandlerne er opløste, og du har en skøn tyk kakao. Smag til med agave, og servér den, som den er, eller varm den inden servering.
TIP
Har du det svært med små mandelstykker i din kakao, kan du sigte den, men de mærkes næsten ikke, når kakaoen er varm.
PRØV OGSÅ: Lam med søde kartofler og rosiner