Ingredienser
Fryse-egnet
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 50 min.
Kagebunde:
150 g valnøddekerner
50 g hvedemel
2 tsk bagepulver
4 æg
150 g sukker
Creme:
1 spsk nescafé
1 spsk vand (kogende)
¼ l piskefløde
3 spsk flormelis
3 spsk kakao
Pynt:
Flormelis og chokoladekaffebønner
- Varm ovnen op til 180 grader. Rist nødderne på en bageplade med bagepapir i 5-8 min. og lad dem afkøle. Hak dem fint i en foodprocessor og tilsæt mel og bagepulver.
- Pisk æg og sukker til en tyk creme med en håndmikser. Vend nøddemelet i og bred dejen ud i en smurt springform (22 cm).
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 40 min. Lad kagen stå i formen i 10 min. Åbn formen og stil kagen til afkøling på en rist.
- Opløs kaffepulveret i vand og rør det i fløden. Sigt flormelis og kakao i fløden og pisk til skum.
- Del kagen i 2 bunde, læg dem sammen med cremen og stil kagen i køleskabet i et par timer.
- Pynt med sigtet flormelis og chokoladekaffebønner.