SPONSORERET indhold
Trekantsandwich med tunmousse
Brug evt. light mayonnaise og flødeost, hvis du vil have en lettere udgave af denne sandwich. Pak sandwichene stramt ind i køkkenfilm, og læg dem koldt, til de skal spises.
4 stk.
Ingredienser
12 skiver groft fuldkornstoastbrød
1 dl bælgede ærter
1 dl klippet purløg
Tunmousse:
3 dåser tun i vand (86 g drænet vægt pr. dåse)
1 bundt dild
4 spsk. mayonnaise
100 g flødeost
fintrevet skal fra 1 usprøjtet lime
1 spsk. limesaft
1½ dl bælgede ærter
salt og peber
- Kom drænet tun, finthakket dild, mayonnaise, flødeost, limeskal og limesaft i en skål, og mos det grundigt sammen med en gaffel. Tilsæt ærter, og smag den til med limesaft, salt og peber.
- Smør 4 sandwich, og læg dem sammen i tre lag. Kom et drys ærter og purløg mellem hvert lag.
- Del hver sandwich i 2 trekanter.