Cookies med tre slags chokolade
SPONSORERET indhold

Tredobbelte chokolade-cookies

Klassiske cookies til den dedikerede chokoladeelsker.

Foto: Columbus Leth
04. apr. 2017 | Opskrift | BoligLiv


TREDOBBELTE CHOKOLADECOOKIES

Ca. 20 store cookies

Tid: ca. 15 min. plus hvile- og bagetid.

125 g smør
220 g brun farin
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. flagesalt
50 g mørk chokolade
50 g flødechokolade
50 g hvid chokolade

1. Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, og pisk det sammen til en cremet konsistens.

PRØV OGSÅ: Issandwich med mango

2. Tilsæt ægget, og pisk sammen. Bland hvedemel med bagepulver og salt, og rør det i dejen.

3. Hak de tre slags chokolade groft, og rør i dejen. Rul dejen ud til en tyk pølse, ca. 6 cm i diameter, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg dejen i køleskabet i 1 time.

SE MERE: Nutella cookies med mandler

4. Tænd ovnen på 180 grader. Skær dejen i skiver på ca. 1 cm med en skarp kniv. Fordel kagerne på to bageplader, og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen, inden de afkøles på en bagerist.

TIP: For at dine cookies får den rigtige bløde seje midte, skal de ikke bages i for lang tid, men kun til de lige netop er gyldne.

► SE OGSÅ: Kokos-marcipan-cookies
► SE OGSÅ: Peanutbutter cookies
► SE OGSÅ: Sprøde cookies