Tostadas med tequilatunceviche og guacamole
SPONSORERET indhold

Tostadas med tequilatunceviche og guacamole

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassisk sydamerikansk forret med rå-marineret fisk – her lækker frisk tun.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
22. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Ceviche:
200 g rå tun af sushikvalitet, spørg din fiskehandler
½ rødløg
¼ rød peberfrugt
1/5 kinaradise
1 chili
½ lime, saften
1 cl tequila
salt

Guacamole:
3 avocadoer, godt modne
½ lime, saften herfra
½ rødløg
½ tomat
½ fed hvidløg
¼ tsk stødt spidskommen
¼ tsk stødt koriander
salt

Sådan gør du:

Begynd med at skære tunen i små tern, og kom i en skål. Snit løg, peberfrugt og radise i meget tynde strimler. Hak chilien, eller skær den i skiver. Vend tunen sammen med grøntsager, chili, limejuice og tequila. Smag til med lidt salt, og lad marinere en halv times tid.

Til guacamolen: Skrab kødet ud af avocadoerne med en ske, og kom i en skål. Dryp limesaft over, og mos det sammen med en gaffel. Hak løg og tomat meget fint, og kom det i guacamolen sammen med knust hvidløg, spidskommen og koriander. Smag til med salt. Server nachos med guacamole og top hver af dem med lidt tunceviche.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavede tortillachips med peanutsalsa

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter